Els Reis granes encara es van deixar un parell de regals per entregar

Rellamp! Sembla el dia de la marmota! Un sant tornem-hi en tota regla; com podem regalar dos gols d’aquesta manera, òndia!

Una primera part per emmarcar (del millor que hem vist els aficionats granes aquesta temporada) i una errada d’Albarrán. Mira que sempre hem de parlar d’ell, tot i que en aquest partit des de les dues vessants, la bona i la dolenta: dues assistències de traca i mocador en els gols del Nàstic i una pífia de pati de col·legi que ens en costa un altre.
Tot i això vam ser capaços d’arrencar un empat d’orgull, i amb això al final és amb el que em quedo.

Tema Pol Ballesteros: ara surten veus que si ha de sortir de titular. Segueixo dient, tal com ja he anat comentant des de la temporada passada, que on li treiem més profit és sortint de refresc; amb la seva explosivitat i amb les defenses ja més tocades és quan marca la diferència. L’any passat ja ho vam veure quan sortia de titular: a mesura que passava el partit es diluïa com la gasosa. Que ara sortint fa gols cada 44 minuts? Perfecte! Quin problema hi ha? Aquí hem de ser efectius, i ell sortint de la banqueta és quan li treiem més suc. Res més a dir.

Avui diuen que ve Ratón a suplir Wilfred: els meus contactes mañicos aquí al Baix Penedès (en tenim forces) em comenten que ens l’han fotut doblegada…en fi, coses més extranyes hem vist. De moment li dono un vot de confiança; com diria aquell: “Es inocente hasta que demuestre lo contrario”. Així que molta sort, Ratón!

Tema Seligrat: que algú m’expliqui què coi fa diumenge amb el mig del camp que va treure! Si tothom, caram, tothom, hem vist que el trident Miranda-Fullana-Tienza és el que millor resultat ens està donant! Deixa’t d’invents, òndia! Que cal sumar el màxim de punts! Que compten per la propera fase! I a més en aquest subgrup, tot i ser líders, com ens encantem ens fotran un clatellot que quedarem distrets. Tot està molt apretat. Esperem que aquests punts que hem anat regalant no ens facin falta més tard.

Diumenge partit davant el Barça B, que ha estat l’únic equip que ens ha guanyat…però recordem de quina manera, així que no em fa por. Però el que sempre comentem dels filials: capaços de palmar estrepitosament o de cascar-te una pallissa tant tranquils.

I darrer apunt…tema Brugui: anem amb compte que ja li bufen a l’orella. Ai mare!

Vinga família! Primera columna de l’any i en la que aprofito per desitjar-vos un bon any 2021 i, sobretot, que estigueu molt bé de salut tots/es i, com no, les vostres famílies.

Fins al pròxim dimecres, una forta abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, “nastiquer de comarques”

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x