Toni Seligrat en té prou amb el fitxatge d’un porter

Lluís Fàbregas assegurava el passat diumenge un principi d'acord amb un porter

El mercat de fitxatges d’hivern a can Nàstic serà poc mogut. Així ho va confirmar aquest passat dilluns el director general del club, Lluís Fàbregas, als micròfons de Tarragona Ràdio.

D’aquesta manera, el conjunt tarragoní se centrarà en la incorporació d’un porter que pugui suplir al ja ex grana Wilfred, que el passat mes de desembre va rescindir el seu contracte per incorporar-se a l’Ejido 2012.

Fàbregas, que el passat diumenge comentava que podria haver-hi un principi d’acord amb un porter, assegura que l’equip “té una plantilla molt competitiva, amb les posicions doblades i amb dificultats per entrar a l’onze titular”.

“Quan juguen uns o uns altres el rendiment és molt alt; l’entrenador i el seu equip estan molt satisfets amb la plantilla que tenim”, assegurava el vallenc.

Tot-hi això, el Nàstic no descarta poder incorporar algun altre futbolista: “Això no vol dir que al mercat pugui sortir alguna cosa excepcional a última hora i es pugui valorar, però no hi ha res demanat més que el porter. A partir d’aquí cal continuar amb els que som”, sentenciava.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x