El Nàstic tanca la primera volta com a líder en solitari amb 17 punts

Els grana són el conjunt més golejador de tota la categoria de bronze

Amb la disputa de la onzena jornada de lliga el campionat de Segona B va arribar al seu equador aquest passat cap de setmana.

El Nàstic de Toni Seligrat finalitza la primera volta com a líder en solitari del subgrup català amb un total de 17 punts, a un de distància dels seus dos principals perseguidors: Barça B i L’Hospitalet, ambdós amb 16.

Els tarragonins han aconseguit sumar un total de 4 victòries i 5 empats en aquest primer tram del campionat. A banda d’això, els 20 gols a favor anotats permeten als grana convertir-se en l’equip més golejador de tota la Segona B.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x