Any nou, mateixes il·lusions

Per començar vull desitjar-vos un molt bon 2021; que la sort ens acompanyi esportivament i en la part personal sigui el més correcte possible per a tothom, que ja n’hem tingut prou amb el 2020.

Ahir va tornar a rodar la pilota al Nou Estadi i, un cop més, amb les graderies buides. És una llàstima que no poguem gaudir aquesta temporada al temple, una temporada que es presentava i es manté il·lusionant.

Tot i l’empat, seguim en la dinàmica d’errors defensius que acaben equivalent a gols en contra. Ahir dos mals controls de Quintanilla i Albarrán a la frontal de l’àrea van donar els dos gols al Cornellà, que va ser bastant inferior durant la primera mitja hora de partit.

Ahir el nostre lateral dret, segons Seligrat “el millor de la categoria”, va fer el seu millor partit de la temporada. Si se’l critica quan ho fa malament, també s’ha de reconèixer quan ho fa bé, tot i que tampoc va ser per llançar cohets. Ahir Carlos Albarrán va redimir-se amb dues assistències, la primera a Roger Brugué i la segona a Pol Ballesteros.

Els dos joves davanters es sitúen com a màxims golejadors de la plantilla amb 4 gols cadascú i segueixo insistint en que ja no sé què més ha de fer Ballesteros per sortir a l’onze titular. Amb els minuts jugats, aporta a l’equip un gol cada 44 minuts. Eficàcia, eficiència, bon joc i gols, però segueix començant a la banqueta. M’agradaria saber en què es basa Seligrat al moment de fer l’alineació inicial, però està clar que és el millor revulsiu que tenim.

Un altre que vaig trobar a faltar des de l’inici va ser Fullana: la calma i el control que aporta al joc és molt necessari en una lliga on ens juguem tant.

Fora del partit, durant aquests dies només s’ha parlat d’una cosa al voltant del club: el nou porter. Lluís Fàbregas va confirmar que ja n’hi ha un lligat, però amb la intenció de que Gonzi segueixi sent titular. Això és una bona notícia tot i no saber encara de qui es tracta, només espero no acabar trobant a faltar a Wilfred.

Reforçar la banda dreta de la defensa tampoc aniria gens malament en aquest mercat d’hivern. Pol Domingo ha rendit quan se l’ha necessitat, però tampoc és la seva posició natural i amb Albarrán ja portem uns quants ensurts.

Vam començar l’any tal com el vam acabar: empatant. Són 4 punts perduts de manera evitable. Si no apretem gas a fons ens acabaran menjant; al Cornellà només li va fer falta el seu primer gol per capgirar el partit a favor seu i l’empat va ser més un miracle que un mèrit esportiu.

Seguim invictes des de la primera jornada, sí, però amb això no n’hi ha prou. Els punts i els gols a favor s’han de tenir molt en compte a la segona fase d’aquesta temporada, en el cas d’arribar.

Seguim amb les mateixes il·lusions, que ens està quedant una temporada molt bonica, però sempre tocant de peus a terra. Ens mantenim a dalt de tot de la classificació a l’espera del resultat de l’Andorra-Badalona de dimecres.

Ara ens toca pensar en el Barça B, rival directe a la classificació i, fins ara, l’únic capaç de guanyar-nos, tot i que tots recordem el penal a Gerard Oliva que es va empassar l’àrbitre. Ja no hi ha excuses, ara toca anar més que mai fins al final. Seguim il·lusionats, que encara ens ho podem permetre.

guest
1 Comentari
+ antics
+ nous + votats
Inline Feedbacks
View all comments
Xavi
Xavi
3 dies ago

Normalment es diu que la Lliga és una carrera de fons, però amb el nou format s’ha convertit en unsa carrera de100 m.que cal fer esprintant sense abaixar el ritme. A més en aquest grup tothom corre. Potser si algun equip ha sortit perjudicat aquesta jornada ha estat precisament el Cornellà. Seguim en la cursa per aconseguir tres llocs que crec que es disputaran 6 o 7 equips. No serà fàcil començant per diumenge que ve on vindrà el 2on classificat, un Barça B que ha remontat i que ara mateix és l’equip que està millor i amb més confiança

1
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x