Un fred empat trenca la ratxa al Nou Estadi (2-2)

Els del Baix Llobregat han aconseguit remuntar el primer gol dels tarragonins

Primer partit de l’any amb el mateix objectiu de sempre: guanyar. El Nàstic ha arribat al partit contra el Cornellà amb una gran tendència a casa. 5 partits seguits al Nou Estadi sumant els tres punts.

En aquest inici de 2021 els grana han de seguir amb la mateixa dinàmica. El primer rival ha estat el Cornellà, un equip molt sòlid i que a sobre ve d’eliminar a l’Atlético de Madrid a la Copa del Rei.

Aquest partit és se’ns dubte un dels millors de la categoria. Com és habitual, els de Toni Seligrat han començat el partit amb molta intensitat, pressionant la sortida de pilota del rival.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Això ja és costum quan el Nàstic juga a casa. Al minut 5 de partit ha arribat la primera ocasió perillosa del partit on Brugui ha estat a punt de picar una pilota davant la sortida del porter rival.

Aquesta primera ocasió ha vingut gràcies a una pilota llarga. En el minut 12 Carlos Albarrán ha provat sort amb un bon tir que ha refusat Ramón. Toni Seligrat ha demanat en reiterades ocasions als seus jugadors aprofitar els espais. Al minut 18 s’ha produït una de les anècdotes del partit. El tècnic grana ha esbroncat des de la banda a Gonzi per no buscar els espais en llarg.

Carlos Albarrán, jugador que ha estat en el punt de mira les darreres setmanes, ha protagonitzat una de les jugades més importants del partit. Al minut 22 de la primera meitat el lateral dret ha avançat molts metres amb la pilota per després fer una centrada de manual on Brugui, amb la seva rematada, ha fet el primer gol del partit.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Gran jugada dels grana per obrir la llauna al marcador. Aquest gol ha recompensat Albarrán, que ha fet una gran jugada individual per a després assistir a Brugui. Aquest ha estat el quart gol del davanter grana en lliga.

Quan millor jugava l’equip local, un error d’Albarrán li ha costat el gol en contra. Al 34 el defensa grana ha perdut una pilota a prop de l’àrea, un error que el Cornellà no ha desaprofitat. Christian Borrego ha introduït la pilota dins la porteria de Gonzi fent l’1 a 1 al marcador del Nou Estadi.

El Nàstic ha reclamat fora de joc en aquesta acció, ja que el xut d’Eloy Gila ha refusat en Borrego en una posició molt dubtosa.

Un minut abans del final de la primera meitat un altre error en defensa ha condemnat de nou al Nàstic. La badada de Quintanilla l’ha aprofitat Agus Medina per marcar el segon gol del Cornellà. Així s’ha arribat al final dels primers 45 minuts.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

El control ha estat del Nàstic, com també els errors. El Cornellà ha estat capaç d’aprofitar totes les seves accions tot i no fer una bona primera meitat.

La segona meitat ha començat igual que ha acabat la primera: sota la pluja. Tot i això la pilota ha rodat molt bé gràcies a l’impecable estat de la gespa del Nou Estadi. 3 minuts després de l’inici de la segona meitat Rueda ha amenaçat el porter rival amb una potent rematada de cap. Maluradament pels grana, Ramón estava en la posició correcta i ha aturat la pilota.

El Nàstic ha sortit amb les piles ben carregades amb l’únic objectiu de remuntar. El bon posicionament defensiu del Cornellà ha obligat als de Seligrat a buscar centrades a l’àrea. Els visitants han intentat jugar a la contra durant tota la segona meitat.

Ha estat molt complicat trobar els espais adequats. Oliva i Pedro no han gaudit de les ocasions necessàries. Els nervis s’han apoderat dels jugadors grana. Toni Seligrat no ha parat de demanar calma als seus jugadors.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Al 67 s’ha produït una acció molt desafortunada on Adrián Jiménez s’ha fet mal tot sol mentre intentava rebutjar una pilota. El jugador del Cornellà no ha pogut sortir pel seu propi peu del terreny de joc.

El partit s’ha adormit massa pels interessos del Nàstic després d’aquesta petita aturada per lesió. Fins i tot el Cornellà ha agafat més protagonisme.
Pol Ballesteros ha fet una gran jugada individual on quasi aconsegueix empatar. Després de desfer-se d’uns quants defensors, el jugador grana ha disparat un potent xut dins l’àrea que s’ha topat amb la defensa del Cornellà.

Ballesteros, que ha entrat a la segona meitat, ha estat un dels més actius pel Nàstic. Precisament el davanter ha confirmat el tòpic que diu que tots els esforços tenen recompensa.

Al minut 82, gràcies a una altra centrada de Carlos Albarrán, ha arribat l’empat dels grana. Pol Ballesteros ha rematat amb la seva cama una pilota que ha perforat la xarxa de Ramón. Un autèntic afusellament del jove jugador grana que es mereixia aquest gol tan important per l’equip i per ell.

Els darrers minuts de partit han estat força intensos. El Nàstic ho ha intentat tot, però finalment s’ha de conformar amb un empat. El partit ha estat molt igualat, tot i que el protagonisme més gran l’ha tingut l’equip local. Els dos errors defensius de la primera meitat han evitat la sisena victòria consecutiva al Nou Estadi.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P