Toni Seligrat: “Hem salvat un punt que no donem per bo”

El tècnic considera que l'equip ha comès errades humanes

Toni Seligrat ha valorat l’empat aconseguit aquest diumenge davant el Cornellà al Nou Estadi.

Valoració del partit: “Menys mal que es feia per televisió i la gent ho haurà vist. Si treus les dues errades puntuals d’Albarrán i Quintanilla, hem fet una primera part molt i molt bona. Ells amb l’1-0 han modificat el seu sistema i el seu dibuix, han reforçat la zona de darrere perquè els hi estàvem fent mal. La seva preocupació era que no els féssim més mal. Entres al descans amb aquesta primera part que fas i et fan dos gols; estàvem fotuts i indignats. Les errades les hem fet nosaltres i ells les han aprofitat. Marxes amb la sensació que has fet tot el que s’ha de fer, incloses les errades”.

Errades: “L’equip estava tant bé que quan estàs tant bé estàs a un pas de que l’excés de confiança es transformi en confiar-te, que no té res a veure. Quan et confies comences a perdre la concentració i fas coses que no has de fer, no veus perill per enlloc. La confiança no ens ha de donar això, ens ha de fer realistes. En segons quines zones del camp no s’assumeixen riscos. Hem comès errades que són humanes i ens han costat gols, esperem aprendre la lliçó. El partit s’havia posat molt difícil i al final hem salvat un punt que no donem per bo, però després del que hem regalat és un punt”.

Cornellà: “El partit se’ls hi ha posat bé. Si a la primera meitat acabem per davant al marcador ells han de fer alguna cosa. En un córner gairebé ens fan l’1-3. El partit se’ls hi ha posat de cara i han tingut molt poc desgast per això. El desgast ha estat nostre”.

Pol Ballesteros: “Jo el deixaria sempre sense jugar si sempre que surt fa gol…és broma. Tots els gols els tenim als darrers 15 minuts, i això és per l’aportació de la gent que surt. En qualsevol moment pot ser titular; ell, Pedro, Brugui, Carbià…això és quelcom bo del nostre equip, tenim fons d’armari”.

Errades que poden costar el lloc a jugadors: “Si es repeteixen en el temps sí, si no es repeteixen no. Jo ho compto com a errades humanes, igual que jo també m’equivoco”.

Joel Lasso: “Joel està per jugar d’inici. A Pol Prats gairebé no li hem pogut donar minuts. Joel està molt bé; l’any passat, quan arribo aquí, em trobo un Joel que crec que no és útil i que no té el nivell per jugar al Nàstic. Aquest any, a la pretemporada, semblava un altre. És un més de nosaltres, té fitxa del filial però qualsevol dia estarà a l’onze inicial”.

Nou porter: “El perfil el tenim clar, sabem el què volem i el club està fent tot el possible i l’impossible per tenir-lo el més aviat que es pugui. Transmetria tranquil·litat, la porteria està ben coberta. Als mercats d’hivern aquestes peces tant importants costen de trobar. Arribar arribarà segur. Tots tenim la voluntat que arribi el més aviat possible”.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x