La Pobla es retroba amb la victòria a costa de l’Igualada

La Pobla de Mafumet s’ha retrobat amb la victòria cinc partits després gràcies al triomf per 0 a 3 al camp d’un rival directe com l’Igualada. El filial grana, que venia de dos empats consecutius, s’ha mostrat molt sòlid en defensa, i plenament encertat en les tres ocasions que ha generat durant el partit. Les tres han acabat amb el porter local recollint la pilota del fons de la seva porteria mentre que Karim Koucha, Carlos Martínez i Sergi Caballero celebraven els gols amb els seus companys.

Els locals han començat millor el partit, conscients que a casa i contra un rival directe, havien de sortir a mossegar des del primer minut. Joel Huertas ha estat el gran protagonista del primer quart d’hora de partit, intervenint en les tres accions de perill del seu equip. En la primera, s’ha topat amb la intervenció de Guillem Castelló, mentre que en la segona ha enviat un xut per sobre del tercer. I en la tercera, ha posat un centre des de la banda, i la pilota s’ha passejat per l’àrea petita sense que cap dels seus companys pogués rematar.

La Pobla, però, ha aprofitat una errada defensiva dels locals i ha colpejat en la seva primera ocasió del partit per mitjà de Carlos Martínez. Els locals han tardat vuit minuts a reaccionar amb un remat de Bernat Benito, que ha tornat a sortir per sobre de la porteria de Castelló. En els següents 20 minuts no ha passat res ressenyable, fins que els tarragonins han marcat el 0 a 2 en el 39’ després que Karim Koucha hagi culminat una bona jugada col·lectiva.

En el segon temps, l’Igualada ha tornat a protagonitzar la primera ocasió amb un intent de Miguel Ángel Luque, que no ha connectat bé el seu remat. Passada l’hora de partit, ha estat Martí Just qui ha tingut l’oportunitat de retallar la distància en el marcador, però li ha faltat una mica d’encert. El mateix que al seu company Sergio Alberto Álvarez, que en el 74’ s’ha topat amb Guillem Castelló, ratificant la confiança que li ha donat el tècnic Dani Vidal des del primer dia.

I tal com havia succeït en el primer temps, la Pobla ha respost a les diverses ocasions dels locals amb un gol. En aquest cas, ha arribat en un contraatac culminat per Sergi Caballero, que ha premiat el bon servei defensiu del col·lectiu durant tot el segon temps. El tercer gol dels tarragonins ha enterrat les esperances del seu rival, que s’ha quedat sense arguments per intentar sumar un resultat positiu.

L’equip de Dani Vidal, que ha aconseguit la seva primera victòria amb el filial, supera al seu rival en la classificació i li treu la 8a plaça amb 11 punts. Els dos equips que té per davant, el Santfeliuenc i el Castelldefels, amb 13 i 12 punts, respectivament, compten amb un partit menys. El pròxim cap de setmana inaugurarà la segona volta de la primera fase al camp del San Cristóbal.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x