Toni Seligrat: “Amb la dinàmica que portem des del principi, si algú estava preocupat que s’ho faci mirar”

El de Torrent alerta del potencial del Cornellà

El tècnic valencià Toni Seligrat va atendre aquest passat divendres als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge al Nou Estadi (12h) davant el Cornellà.

Vacances: “Espero que els hi hagi anat bé a tothom. Que serveixin per desconnectar del que tenim, no només a nivell esportiu sinó pandèmic. Ara toca tornar a l’activitat”.

Ampliar la ratxa de victòries al Nou Estadi: “A nivell col·lectiu tenim moltes ganes de tornar a competir. Son dues setmanes sense competir però comptant aquesta en seran tres des del darrer partit que vam jugar. Vivim de la competició i ens trobem a gust competint. Tenim moltes ganes de competir i jo, a nivell individual, de guanyar”.

Ganes de competir: “El nostre equip, des del dia 1 que vam començar a treballar, entrena d’una manera que et convida a que tinguis ganes d’això, que arribi diumenge i et surti tot allò que fem durant la setmana”.

Pitjor moment per enfrontar-se al Cornellà: “Això dels moments va a interpretacions. Què és millor, agafar un equip que ve amb tres victòries consecutives o amb tres derrotes consecutives? Les dues situacions, al grup 3 de Segona B i en aquest subgrup d’onze equips, són molt difícils. No sé si haurà passat en un altre equip que hagi guanyat o perdut tres partits seguits. Jo prefereixo agafar equips amb tres victòries consecutives, i més en equips que no estan dissenyats per perdre tres partits seguits. Més enllà d’això, el meu parer no ha canviat respecte al Cornellà. Un equip que l’any passat va fer una temporada sensacional, que arriba a la darrera eliminatòria del play-off d’ascens, que continua amb la mateixa base i el mateix entrenador, que sap perfectament el que es porten entre mans, i un equip que ha fet un pas endavant. A casa seva, com s’ha demostrat aquesta setmana a la Copa del Rei, és fortíssim jugant al que ha de jugar. Potser en altres superfícies, amb gespa natural i en camps de dimensions més grans, tampoc tenien aquell nivell que donen a casa; però ara sí, és un equip que competeix molt bé en un camp i superfície com la nostra. És un rival de màxima dificultat”.

Valoració de la primera volta: “La qualifico d’atípica. En nou partits ja estem apunt d’acabar la primera volta, i això és quelcom completament anormal. És dintre de la anormalitat que estem vivint en aquesta vida. La gent estava preocupada pels resultats al principi, però portem gairebé vint partits jugats i només hem perdut amb el Barça i el Barça B. L’altre va ser a la Copa Federació amb un penal dubtós i un jugador menys. L’equip no ha tingut cap tipus de baixada des de que hem començat la pretemporada. Si amb aquesta dinàmica algú ha estat preocupat s’ho ha de fer mirar, i més venint d’on venia el Nàstic”.

Problemes de Thomas Amang per tornar: “Aquestes coses passen a tots els nivells, sobretot quan tens jugadors que no només no són d’aquí sinó que no són ni del continent. En aquests moments de pandèmia hi ha problemes burocràtics de PCR’s. Aquestes coses poden passar, i si ha comès alguna errada a nivell intern segur que ho solucionarem. Aquestes coses no han de trascendir i no és tant greu. Dijous i divendres estava a l’entrenament”.

Recerca d’un porter: “Tenim tantes preocupacions avui en dia que us dic sincerament que no estic preocupat per absolutament res que no sigui el Covid-19. A nivell futbolístic i esportiu l’equip està sensacional, la porteria està molt ben coberta. Si algun jugador o tècnic cometem algun error a nivell disciplinari el club aplicarà la seva sanció pertinent, però com sempre. La família del primer equip del Nàstic no estem preocupats per res, estem encantats”.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x