Gerard Oliva: “L’Ibiza està fort i hem d’intentar fer punts per equilibrar-nos amb ells”

El tarragoní alerta del potencial del Cornellà

El davanter Gerard Oliva va atendre aquest passat dimarts als mitjans de comunicació un cop finalitzada la sessió matinal d’entrenament a l’annex del Nou Estadi. Aquestes van ser les paraules del de Riudecanyes.

Tornada a la feina: “Estem contents perquè quan tornes a la feina però no hi ha setmana de competició és una mica light. Aquesta setmana ja tenim ganes que arribi el diumenge i guanyar al Cornellà per seguir sumant”.

Darrer partit de la primera volta: “Això va molt ràpid i més aquest any, que hi ha poques jornades. Sabem que si guanyem diumenge al Cornellà els deixem a vuit punts. Serà important treure la victòria”.

Valoració de la temporada: “És positiva. Quan mires la classificació i et veus primer és que alguna cosa estàs fent bé. Hem de seguir així, treballant forts. Hem de quedar campions”.

Objectiu de pujar a Segona A: “És el gran objectiu, no ens podem enganyar. Som el Nàstic i hem de quedar primers. L’objectiu és el més ambiciós que hi ha i crec que tenim plantilla per aconseguir aquest ansiat ascens”.

Quin Cornellà espera: “Un equip molt competitiu, vindran aquí a guanyar. És un rival directe per estar a dalt i sabem que si els guanyem els deixarem tocats”.

Importància de mantenir el liderat: “És important estar sempre a dalt, ja sigui primer, segon o tercer, però estant sempre en posicions de play-off. En aquest equip, per plantilla, entitat, club i afició, hem de lluitar per quedar primers i no entre els tres primers”.

Mirar de reüll l’altre subgrup: “Inevitablement mires el grup valencià; veus l’Ibiza que està traient punts. Després es sumen els punts i per això no et val anar a empatar, ja que els altres també sumen. L’Ibiza està fort i hem de fer punts per intentar equilibrar-nos”.

Sortida de Wilfred: “Aquí el que vingui a sumar i a aportar és benvingut. Volem gent compromesa que vulgui estar aquí. Qui no vulgui ser-hi pot anar a un altre lloc. El que vingui serà benvingut i com més ganes i il·lusió porti estarem contents”.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x