Javi Márquez: “No volia viure una situació igual a la del Nàstic en un altre club”

El capità del Nàstic en les dues últimes temporades, Javi Márquez, ha anunciat recentment que es retira com a futbolista professional. L’edat, la situació sanitària actual i la darrera experiència amb el conjunt tarragoní, han estat els factors principals d’una decisió “difícil i molt meditada”, com així ha reconegut en l’entrevista concedida a Tarragona Ràdio.

El futbolista de Badalona ha assegurat que cap de les propostes que li han arribat de clubs d’Espanya i l’estranger, li han generat il·lusió per seguir competint. En aquest sentit, ha reconegut que en les dues últimes temporades a Tarragona “hi ha hagut situacions que no han estat tan positives com m’hauria agradat”, fent referència al descens a Segona B i a la pèssima temporada en el retorn a la categoria de bronze.

Márquez també ha parlat sobre la seva sortida del Nàstic, i ha explicat que, tot i “fer algunes passes per renovar, internament tenia un buit molt difícil d’ocupar”. La proposta de renovació a la baixa que li va traslladar el club, va ser definitiva perquè decidís posar punt final a la seva estança a Tarragona, i posteriorment, a la seva carrera com a futbolista.

L’exjugador de l’Espanyol, el Granada, el Mallorca, entre d’altres, ha assegurat que després d’abandonar la Budallera, “no volia viure una situació igual en un altre club”. I és que com a capità, li ha tocat gestionar “situacions adverses” en una entitat on hi ha molta exigència, màxim quan està a Segona B. Les lesions, a més, li han impedit jugar amb regularitat i exercir el seu rol sobre la gespa.

El futur de Javi Márquez seguirà lligat al futbol, més concretament en el rol d’entrenador. Mentre es prepara per assumir un projecte que l’ajudi a recuperar la il·lusió perduda en els darrers temps, comenta partits de Segona Divisió a Movistar Plus i fa de col·laborador a Ràdio Marca.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x