El retorn de Marcos Jiménez de la Espada al Nou Estadi quatre anys després

El partit d’aquest proper diumenge al Nou Estadi davant L’Hospitalet serà ben especial per un dels integrants del planter de la franja vermella: Marcos Jiménez de la Espada.

El davanter de Pollença torna a la que va ser casa seva durant quatre temporades, entre la 2012/13 i la 2015/16. La seva connexió amb l’afició el va convertir en un dels jugadors més estimats per la parròquia grana, que guarda un bon record del pas del mallorquí per Tarragona. Amb el Nàstic, De la Espada va aconseguir sumar un total de 26 dianes en prop de 6.700 minuts que va disputar.

Al no renovar-li el club el contracte, en una marxa avançada en exclusiva per aquest mateix mitjà, De la Espada va iniciar una nova aventura lluny del continent europeu i s’incorporà al Kitchee de la primera divisió de Hong Kong. Posteriorment, i després d’un pas de sis mesos pel Southern de la mateixa lliga, el davanter va tornar a la seva illa per defensar la samarreta de l’Atlètic Balears, que aquell any no va aconseguir ascendir a Segona A malgrat disputar l’eliminatòria de campions.

A la temporada 2019/20 decideix tornar a marxar al continent asiàtic, fitxant aquest cop per l’East Bengal de la superlliga índia. Al acabar la lliga, Marcos va estar sense equip durant un any. I és en aquest setembre passat quan L’Hospitalet contacta amb l’illenc per fer-se amb els seus serveis.

De fet, amb el conjunt del Baix Llobregat De la Espada ha assolit la xifra de 250 partits disputats a la categoria de bronze del futbol espanyol. El conjunt tarragoní, en una piulada, va felicitar-lo aquest passat dimarts:

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x