La Pobla vol la segona victòria consecutiva

CF Pobla de Mafumet

El CF Pobla de Mafumet buscarà la segona victòria consecutiva demà, diumenge, a les 12 hores al Municipal de la Pobla de Mafumet contra la Montañesa. Els d’Albert Company arriben a l’enfrontament després d’una setmana de descans, ja que el cap de setmana passat no van enfrontar-se a ningú -cada jornada descansa un conjunt-, encara que la setmana passada sí que van disputar un duel. Va ser el dimecres, 11 de novembre, quan van rebre a casa al San Cristóbal i van sumar la primera victòria de la temporada (2-1) i va abandonar d’aquesta manera l’últim lloc de la classificació.

Ara el filial grana es troba tercer per la cua amb 3 punts, precisament, dos per sobre de la Montañesa i del Valls, penúltim i últim classificat, respectivament. Així doncs, la Pobla necessita fer-se amb la victòria per augmentar la seva distància amb els darrers classificats i començar a mirar cap amunt per lluitar per l’objectiu real, l’ascens a Segona Divisió B. De moment, encara que només tenen 3 punts, l’inici de temporada no és del tot dolent, ja que han disputat dues jornades menys que la majoria d’equips i, per tant, en cas de guanyar el duel pendent contra el Vilafranca i sumar quan a la resta d’equips els toqui descansar, podrien escalar diverses posicions.

El primer pas passa per derrotar a la Montañesa, un rival que només ha sumat 1 punt en 5 partits, contra el Santfeliuenc, que es troba just cinquè amb 7 punts. Per aconseguir la victòria, és probable que Company escolleixi el mateix onze que contra el San Cristóbal amb Dani Parra a la porteria, Argilaga i Caballero en els laterals, de la Peña i Oscar Sanz a l’eix de la defensa, Miravent i Oribe en el doble pivot, Bernat Guiu i Molina per banda i Karim i Carlos Martínez en punta d’atac. Carlos Martínez és el màxim golejador de la Pobla amb dues dianes, mentre que la tercera que ha aconseguit el filial grana fins al moment l’ha anotat Argilaga.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x