Joan Oriol: “Tinc la responsabilitat com a veterà de fer les coses bé”

Foto: YouTube

El defensa cambrilenc Joan Oriol va atendre aquest passat divendres als mitjans de comunicació a l’annex del Nou Estadi, un cop finalitzada la sessió d’entrenament.

Cap de setmana lliure: “Sí, però és veritat que poc pots disfrutar amb el que està passant. No et pots reunir ni amb amics ni amb molts familiars. La aturada va bé per desconnectar i més després de la manera que ho vam fer, amb una victòria i estant a la part alta de la classificació”.

Descans després d’un planning d’activitat forta: “Al final això és un premi a la plantilla i als resultats, s’estan fent bé les coses i ho necessites. Quan no es competeix, el jugador o una persona normal necessita desconnectar i canviar els hàbits per tornar amb més força”.

Feia anys que el Nàstic no era líder: “Sí, ho sé. Se n’ha parlat molt però és el camí. És una lliga atípica i molt curta. El Nàstic, per plantilla i club, ha d’estar en aquestes posicions”.

Sistema nou: “Està clar que no pots despistar. És una lliga on l’equip que agafi una ratxa de dos o tres partits guanyant ja es posicionarà a la part alta i això és el que hem d’aconseguir. Hem d’encarrilar victòries perquè ningú ens tregui de la primera plaça”.

Punts negatius que embruten la temporada: “No hi ha un perquè. L’equip està competint molt bé. No puc parlar de l’any passat sinó des del començament. Crec que les coses s’estan fent molt bé, s’està veient a un equip sòlid i competitiu que hi va i que té ganes i molta il·lusió. Ens falten aquests detalls. Un equip campió no pot concedir aquests petits detalls que et condemnen un partit, hem d’intentar corregir-ho. Estem al camí i s’estan fent coses molt bones, s’ha d’acabar de polir. Al final només duem cinc jornades”.

El descans talla el ritme?: “Això no pot afectar, són dos o tres dies de festa amb un planning preparat perquè no estiguem tots els dies aturats. Guanyant a casa contra L’Hospitalet tornem a posar-nos líders. Hem d’anar partit a partit, l’equip està en una gran forma física; es pot veure cada diumenge i crec que no afectarà al rendiment de l’equip”.

Ànims al vestidor: “Veure’t a la part alta de la classificació et motiva i t’il·lusiona moltíssim, sobretot veien-te primer, però veig a l’equip amb les mateixes ganes i il·lusió que a la jornada 1. Tothom sap quin és l’objectiu, al final hem de barallar-nos per aconseguir-ho. Estem contents de veure al Nàstic primer classificat”.

Com es troba personalment: “Estic encantat, amb molta il·lusió d’aconseguir l’ascens amb el Nàstic. En l’aspecte personal vull donar el màxim de mi, tinc la responsabilitat com a veterà de fer les coses bé i em sento privilegiat; visc a Tarragona i tinc a la família i als amics, com no he de rendir?”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x