El Nàstic ‘jugarà’ en quatre partits de la sisena jornada

El Club Gimnàstic de Tarragona descansa aquesta jornada, però això no vol dir que l’equip desconnecti de la lliga. I és que de ben segur tots els jugadors estaran ben pendents de quatre partits en els quals el club tarragoní es juga el lideratge del subgrup 3A de Segona Divisió B.

Aquests enfrontaments comencen avui dissabte a les 17h i al Camp d’Esports de Lleida i a l’Estadi Prada de Moles. En el primer cas el Lleida s’enfrontarà al Cornellà i, si algun dels dos equips aconsegueix els tres punts, passarà al davant del Nàstic per ocupar la primera posició. El conjunt de la Terra Ferma és el quart classificat amb 6 punts, dos menys que els grana, per tant, si guanyen se situarien un punt per davant i, encara, amb un partit menys que els tarragonins. Per la seva banda, el Cornellà és el segon classificat amb 7 punts, un menys que el Nàstic així, els barcelonins amb un empat se situarien líders amb el Nàstic amb 8 punts i amb una victòria passarien davant. Pel que fa al duel de l’Andorra, rebrà la visita de l’Olot. En aquest cas, només els locals podrien superar als grana, ja que els de la Garrotxa són els cuers amb 2 punts. Els tricolors podrien avançar als grana si aconsegueixen la victòria, ja que sumarien 9 punts, un més que el Nàstic, però amb un partit més que els tarragonins.

Finalment, els altres dos duels restants tindran lloc diumenge. El primer es disputarà a les 12h al Municipal Sagnier on el Prat rebrà al Badalona, dos conjunts que es troben a la cinquena i setena posició, respectivament, però amb els mateixos punts, 6. Per tant qualsevol dels dos que aconsegueixi la victòria també passaria davant del Nàstic, i tots dos amb un partit més que els tarragonins. Per acabar, l’última opció que podria fer caure al Nàstic del liderat tindrà lloc a les 17h al Municipal la Feixa Llarga on l’Hospitalet rebrà al Barça B. En aquest cas, només els locals podrien avançar els tarragonins, ja que són els tercers classificats amb 7 punts. Amb una victòria serien líders, però sumarien un partit més que els grana i, a més, el conjunt de Toni Seligrat podria recuperar la plaça la setmana vinent, ja que l’Hospitalet visitarà el Nou Estadi.

En definitiva, en la jornada 6 el Nàstic estarà ben pendent de quatre enfrontaments que poden fer caure als grana de la primera posició, encara que seria de manera momentània, ja que encara hi ha molts conjunts amb partits pendents i d’altres tindran un partit més que els grana.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x