El Juvenil A vol seguir fort a casa davant l’Ebro

Foto: Jordi Coll.

L’annex del Nou Estadi acull el segon partit del Juvenil A com a local després del gran partit que ens va oferir davant el Sabadell (4-3) fa quinze dies. En aquesta ocasió, els grana reben a l’Ebro, que ve d’estrenar el seu caseller de victòries, amb l’objectiu de seguir mostrant-se fort a casa i fer bo el punt obtingut contra el Cerdanyola (2-2).

El tècnic del Nàstic, Daniel Vidal, ha explicat a Portal Grana que per intentar mantenir-se a la part alta de la classificació i fer alguna cosa important aquesta temporada és imprescindible “fer-se sòlid a casa”. Els futbolistes han d’aprofitar que juguen en un terreny de joc que coneixen al mil·límetre i que s’adapta al seu estil de joc, a diferència del que els hi succeeix en la majoria de camps que visiten.

El preparador tarragoní molt probablement no podrà comptar amb l’extrem Santi Guzmán pels problemes físics que el van obligar a abandonar el partit contra el Cerdanyola en els primers minuts. Per contra, recupera a Albert Querol, que ja està recuperat i preparat per continuar amb la bona línia d’actuacions dels primers dos partits, on va anotar un gol en cadascun. I qui també està a la seva disposició és el màxim golejador, Òscar Romero, que ha marcat 4 gols en tres partits i espera seguir la ratxa per ajudar l’equip.

Pel que fa al rival, l’Ebro arriba a Tarragona amb la confiança que li dona el triomf contra El Olivar (2-0) després d’haver caigut en la segona jornada en un altre derbi aragonès davant l’Stadium Casablanca (1-2). Els arlequinats són 8ns i avant penúltims amb 3 punts, però tenen un partit pendent contra el Cerdanyola.

Daniel Vidal ha destacat que l’Ebro segueix sent un equip “molt sòlid, que explota bé el contraatac i que intentarà aprofitar les pèrdues de pilota que puguem tenir”. A més, compta amb diversos jugadors cedits per part del Zaragoza que li donen un plus de qualitat al planter com són el defensa Álvaro Ángel Franco, el migcampista Joel Arizón, i els davanters Aitor Barrios i Ariel Ostariz.

Per tot plegat, el tècnic del Nàstic assegura que aconseguir la tercera victòria de la temporada i mantenir el lideratge implica jugar amb ritme i en camp rival, estar encertats, i no repetir els errors defensius de les dues últimes jornades. El partit es disputa aquest dissabte, a les 12.30h, a l’annex del Nou Estadi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x