Quintanilla: “Portàvem una dinàmica en la que els resultats no eren justos amb el que estàvem demostrant”

Foto: YouTube

El defensa basc Álex Quintanilla va atendre aquest passat dimecres als mitjans de comunicació, un cop acabada la sessió de tarda a l’annex del Nou Estadi.

Setmana diferent arran de la remuntada?: “Sí. Era un partit important per nosaltres i el fet d’haver sumat els tres punts fa que tot sigui més fàcil, i més en una setmana en la que no competirem. Era important arribar a aquest cap de setmana amb els deures fets”.

Darrers 20 minuts contra l’Andorra: “Fins al moment el resultat estava sent injust. Vam intentar posar-hi valor i anar a per ells d’una manera més arriscada i compromesa. Les coses van sortir bé i vam aconseguir remuntar, que va ser una sensació bonica”.

Primer gol: “Va ser molt emocionant. És una llàstima no haver-ho pogut viure amb l’afició a l’estadi, són gols que es disfruten més quan hi som tots, però la situació és la que és. Estic molt content per la victòria de l’equip”.

Necessitat d’una remuntada com la de l’Andorra: “Aquest tipus de remuntades t’injecten confiança i són un bon esglaó per seguir creixent. Fins al moment el resultat no era just amb nosaltres i portàvem una dinàmica en la que els resultats no eren justos amb el que estàvem demostrant al camp. Aquest tipus d’esdeveniments fan que la confiança de la plantilla quedi reforçada i que puguem seguir creient en el que fem”.

Líders: “Per a mi és important perquè el fet d’estar allà et posiciona. El futbol molts cops són dinàmiques. Mentalment la disposició tant dels rivals com la teva vas adquirint el rol de l’equip que estarà a dalt. Enguany hi ha partits que cauen i tot és més virtual. Caldrà esperar però hem d’estar posicionats allà. Esperem mantindre’ns fins les jornades on es decideix tot”.

L’equip preferiria jugar aquesta setmana?: “Nosaltres sempre volem jugar. Un jugador sempre et dirà que vol jugar. Aquest any és així, som imparells i ens toca una jornada de descans. Hem de preparar el següent partit”.

Partits que marquen un abans i un després: “Pot ser, sobretot a nivell de resultats. Entres en una dinàmica de la que et costa fer gol i n’encaixes amb molta facilitat. És important donar-li la volta a la dinàmica. Esperem que el fet d’haver guanyat amb quatre gols i remuntant sigui un punt d’inflexió i que ens doni la confiança per a ser més resolutius”.

Com es troba personalment: “Estic jugant i cada cop em trobo millor. Em sol costar trobar el moment de forma, no és quelcom immediat. Estic molt content”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x