L’equip gaudirà de dos dies de descans durant el cap de setmana

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Els homes de Toni Seligrat disposaran de dos dies de descans durant aquest cap de setmana. Davant el fet que l’equip no disputi partit de lliga, el tècnic valencià ha decidit donar festa a la plantilla, que es va exercitar aquest passat dimecres en sessió doble (matí i tarda).

El Nàstic també ha entrenat aquest dijous i ho farà demà divendres al matí en la darrera sessió de la setmana. Els jugadors no tornaran als entrenaments fins al proper dilluns, ja per començar a preparar la visita de L’Hospitalet, el diumenge 29 de novembre al Nou Estadi.

Foto: Gimnàstic de Tarragona
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x