La renovació de Roger Brugué passa per l’ascens a Segona Divisió

La temporada del Nàstic està sent notable. Dels cinc partits que ha disputat ha aconseguit dues victòries, dos empats i una única derrota, resultats que s’han traduït en 8 punts i en el lideratge del subgrup. Tot i això, i més enllà dels dubtes que en alguna ocasió pot generar el joc de l’equip, una de les qüestions que més preocupen a l’afició és la renovació de Roger Brugué.

El director esportiu del club, Sergi Parés, així ho ha manifestat en l’entrevista concedida a Tarragona Ràdio. El vallenc s’ha congratulat per l’explosió futbolística del futbolista en les dues últimes temporades, i ha assegurat que la seva continuïtat depèn de l’ascens de l’equip a la categoria de plata del futbol estatal perquè “ell vol jugar amb el Nàstic a Segona A”.

Parés també ha explicat que l’objectiu de l’ascens és un objectiu comú, que s’ha de aconseguir amb la implicació de tothom. En aquest sentit, ha destacat que no només Brugui està rendint a un nivell excepcional, sinó que hi ha altres futbolistes com el nouvingut Àlex Quintanilla, que també ho estant fent. I això és transcendental per anar avançant en la competició fins a arribar als play-off.

L’explosió de Brugui es basa en la seva incidència en el joc, però sobretot per la seva presència en les accions determinants. El gironí va donar l’assistència a Pedro Martín en el segon gol contra l’Olot, va provocar el refús que acabaria amb el gol de Pol Ballesteros al Prat, i va marcar dos dels quatre gols contra l’Andorra, entre altres accions.

El futbolista s’està guanyant la renovació a pols, i a banda de l’objectiu de jugar a Segona Divisió, l’entitat hauria de posar tot el que estigui a la seva mà per mantenir un dels jugadors més preuats per a l’afició del Nou Estadi.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P