Javi Márquez anuncia la seva retirada del futbol professional

Foto: Gimnàstic de Tarragona

L’exjugador del Nàstic Javi Márquez ha anunciat aquest dijous al matí que es retira del futbol professional. D’aquesta manera, el barceloní, a l’edat de 34 anys, tanca la seva etapa com a jugador. El darrer equip en què va militar va ser el Nàstic, on hi va jugar durant dues temporades i mitja fins el passat mes de juny.

Márquez ho ha fet públic aquest matí amb un comunicat a través del seu compte d’Instagram. “Mai hagués imaginat que seria tan feliç en aquesta etapa de la meva vida complint somnis que tenia des de nen. També hi va haver moments de dificultat però sempre els vaig afrontar amb optimisme i donant el millor de mi”, explica el ja exfutbolista en aquesta carta. Javi Márquez s’ha mostrat agraït pel suport que ha rebut durant aquests anys per part de la seva família i els seus amics.

El barceloní ha volgut tenir un record pels clubs en què ha jugat durant la seva trajectòria i ha fet una menció especial al RCD Espanyol, club en el qual va militar diversos anys entre futbol base i primer equip. “Allà em van formar com a persona i em van donar l’oportunitat de convertir-me en professional. A l’Espanyol sempre li estaré agraït”, diu Márquez. “És el moment d’emprendre nous reptes a la vida amb la mateixa passió i dedicació. Gràcies futbol per fer-me tan feliç!”, ha conclòs.

Una trajectòria iniciada a l’Espanyol

El migcampista va gaudir de la seva primera etapa com a professional al conjunt blanc-i-blau. Més tard va vestir les samarretes del RCD Mallorca i de l’Elche CF, en dues temporades diferents (2012-13 i 2013-14). El curs 2014-15 va fitxar pel Granada CF, on s’hi va estar fins a mitjans de la temporada 16-17. En aquell moment va signar pel New York Cosmos. Un any més tard, al gener del 2018, Javi Márquez va aterrar a Tarragona. Al Nou Estadi hi va viure una permanència a la darrera jornada, un descens i un intent frustrat de tornar a Segona A. Després d’acabar contracte el passat juny amb el Nàstic, Márquez es trobava sense equip, i en el dia d’avui ha anunciat la seva retirada.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x