VÍDEO | La trepitjada de Riverola a Joel Lasso que molts no van veure

Foto: Footters

Una de les imatges que va deixar el partit entre Nàstic i Andorra el passat diumenge i que molts no van poder apreciar va ser la trepitjada que el migcampista tricolor Martí Riverola va propiciar a Joel Lasso.

L’acció es va produir a les acaballes del partit, després de que Brugui quedés estés a terra per un cop de colze. Amb la remuntada grana ja materialitzada, es va formar una petita tangana entre jugadors d’ambdós equips.

A les imatges ofertes per Footters es pot veure com Riverola s’apropa a Joel Lasso i li propicia una trepitjada de manera intencionada. Acte seguit, el jugador grana emputja al barceloní recriminant-li l’acció.

Ja un cop finalitzat el partit, el mateix Riverola va assegurar en unes sorprenents declaracions que l’Andorra li havia “fotut un ‘meneo’ increïble” al Nàstic.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x