VÍDEO | La trepitjada de Riverola a Joel Lasso que molts no van veure

Una de les imatges que va deixar el partit entre Nàstic i Andorra el passat diumenge i que molts no van poder apreciar va ser la trepitjada que el migcampista tricolor Martí Riverola va propiciar a Joel Lasso.

L’acció es va produir a les acaballes del partit, després de que Brugui quedés estés a terra per un cop de colze. Amb la remuntada grana ja materialitzada, es va formar una petita tangana entre jugadors d’ambdós equips.

A les imatges ofertes per Footters es pot veure com Riverola s’apropa a Joel Lasso i li propicia una trepitjada de manera intencionada. Acte seguit, el jugador grana emputja al barceloní recriminant-li l’acció.

Ja un cop finalitzat el partit, el mateix Riverola va assegurar en unes sorprenents declaracions que l’Andorra li havia “fotut un ‘meneo’ increïble” al Nàstic.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P