Roger Brugué entra a l’onze ideal de la 5ª jornada de Footters

Foto: Footters

La bona actuació de Roger Brugé aquest passat diumenge al Nou Estadi davant l’Andorra, sent protagonista d’una remuntada històrica, l’ha fet entrar a l’onze ideal que Footters publica setmanalment a les xarxes.

El jove jugador grana, que va ocupar d’inici la posició de banda a la davantera, va fer possible que el Nàstic capgirés el marcador fent el gol de l’empat a 2 al minut 78. A les acaballes del partit el de Bàscara va anotar una altra diana per acabar de sentenciar el resultat. Amb aquest doblet li va permetre, juntament amb Gerard Oliva, convertir-se en el màxim golejador de l’equip.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x