El Tribunal Suprem paralitza el POUM i la reurbanització de la zona de la Budallera

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs que l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya van presentar contra la sentència que anul·lava el Pla d’Ordenació Urbana (POUM) en base a un recurs presentat per la empresa Compañia Logística de Hidrocarburos. Aquest POUM incloïa, entre d’altres, el PMU-34, el projecte urbanístic que ha de reurbanitzar per complet les zones properes al Nou Estadi.

Això significaria la paralització del POUM, que hauria de tornar-se a tramitar de nou. Aquesta decisió afecta de manera directa el Club Gimnàstic, que és propietari del 45% dels terrenys on s’havien d’aixecar fins a 550 habitatges i on actualment s’hi troba l’únic camp pel futbol base. La intenció del club era destinar els diners d’aquesta venda a aixecar la nova ciutat esportiva del club a la zona de Camp Clar, just al costat de l’Anella Mediterrània.

D’aquesta manera, i tal i com va explicar el president grana, Josep Maria Andreu, en una entrevista a Tarragona Ràdio, el Nàstic podria plantejar-se seriosament la opció de buscar uns terrenys fora del municipi de Tarragona, assegurant que el club compta amb diverses alternatives.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P