La derrota de l’Hospitalet afiança el Nàstic al liderat

Foto: UE Cornellà

L’èpica remuntada del Nàstic d’aquest passat diumenge contra l’Andorra (4-2) i la derrota de l’Hospitalet al camp del Cornellà (1-0) fa que els grana se situïn al capdavant de la classificació en la jornada 5 de Segona Divisió B. Tot i això aquesta primera plaça és enganyosa perquè el Nàstic, juntament amb l’Hospitalet, el Prat, l’Andorra i el Badalona, són els únics equips amb cinc partits disputats i, per tant, quan la resta recuperin els partits ajornats, podria ser que passessin al capdavant.

Amb tot, la victòria contra l’Andorra fa que el Nàstic marxi a l’aturada molt més tranquil i amb més avantatge respecte la resta de rivals, ja que aquest cap de setmana vinent li toca descansar al conjunt de Toni Seligrat, fet que farà, previsiblement, que l’avancin alguns equips. I és que el Nàstic és líder amb 8 punts, un més que Cornellà (amb 4 partits jugats) i l’Hospitalet (amb 5), i dos més que Lleida (amb 3 partits), Prat, Andorra i Badalona.

Així doncs, aquest cap de setmana Lleida o Cornellà (que s’enfronten entre ells) podrien passar als tarragonins en cas de victòria, com també podrien fer-ho l’Hospitalet (si guanya al Barça B) i l’Andorra (si derrota a l’Olot). Per tant, els grana, en el pitjor dels casos, podrien baixar fins a la quarta posició.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x