Martí Riverola: “Els hi hem fotut un ‘meneo’ increïble al seu camp”

El migcampista tricolor, Martí Riverola, ha comparegut davant els mitjans andorrans un cop finalitzat el partit que ha acabat amb derrota pel seu equip. Aquestes han estat les declaracions de l’ex jugador del Barça B.

Valoració del partit: “Els primers deu minuts ens han costat una mica, però un cop hem pres la mesura del partit hem demostrat que érem superiors al Nàstic i dominàvem el joc. Al seu camp els hi hem fotut un ‘meneo’ increïble. És veritat que a la segona meitat, amb el gol que ens hem trobat al principi, hem anat reculant i això ens ha fet acabar perdre el partit”.

Vermella d’Albarrán: “M’ha semblat extrany que l’àrbitre seguís la jugada. Sempre ens veiem perjudicats quan juguem fora de casa. M’agradaria que aquesta personalitat que es demostra en un camp com el del Nàstic es traslladi també a Prada de Moles, perquè quedem com els tontos de la categoria”.

Caràcter de l’equip de cara a porteria: “Hem creat moltes ocasions. Amb el 2-1 hem tingut ocasions per sentenciar el partit. L’important és que l’equip ha creat molt i hem d’intentar no recular tant enrere i demostrar més personalitat, perquè la tenim”.

guest
2 Comentaris
+ antics
+ nous + votats
Inline Feedbacks
View all comments
tribunero
tribunero
2 months ago

tira nen, tira

Xavi
Xavi
1 month ago

En total desacord amb el xaval. Entenc que s’hagin vist amb el partit guanyat amb l’expulsió, però meneo., no

2
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x