Nacho Castro: “El Nou Estadi beneficia el nostre joc”

L’Andorra visita aquest diumenge al Nou Estadi amb el bon record del 0 a 3 de la temporada passada després de passar per sobre de l’equip dirigit per Xavi Bartolo en la tercera jornada de lliga. En la banqueta visitant no hi serà Gabri Garcia, destituït a mitjans del curs anterior, però sí un Nacho Castro que ha reconegut en la roda de premsa prèvia al partit que el camp del Nàstic els beneficia perquè tenen “un equip dinàmic que es troba còmode amb espais”.

El tècnic asturià, però, també ha recordat que en aquest inici de curs han sabut adaptar-se a altres escenaris com els camps del Llagostera i el Cornellà, d’on han tret dos empats que els han ajudat a mantenir-se invictes. Una de les consignes del seu manual de joc és sortir jugant la pilota des de la porteria fent circular la pilota per terra, una faceta que podrà explotar al Nou Estadi. Preguntat pel perill de perdre la pilota en aquest tipus de situacions, Castro ha explicat que per evitar-ho els jugadors han de tenir els “automatismes clars segons com et pugui pressionar el rival” i han de saber “interpretar el joc i prendre decisions amb la pilota”.

Tot i que les dimensions del coliseu grana els poden afavorir a l’hora de desplegar el seu joc amb la pilota, també ha reconegut que els exigirà estar a un gran nivell en la defensa perquè “el Nàstic és un equip poderós amb jugadors verticals i ens ho poden fer passar malament”. Igualment, ha destacat que els grana també dominen altres registres com “l’estratègia o les transicions”. El tècnic de l’Andorra no descarta que el partit pugui decidir-se per petits detalls, com molts dels partits que s’han jugat fins ara al grup, i adverteix que hauran d’estar ben atents a les accions a pilota aturada.

Igualment, ha assegurat que no dona per bo l’empat, com a mínim abans del partit, i que el seu objectiu és sumar de tres en tres, un assumpte cabdal en la present temporada amb el nou format de la competició. En aquest sentit, ha deixat ben clar que no els agrada “especular ni a casa ni a fora, i que sortiran a guanyar” tot i tenir davant a un dels candidats a la zona alta, i que compta amb una “bona plantilla i un excel·lent entrenador”.

Quant a les baixes per al duel contra el Nàstic, Nacho Castro ha confirmat que seguirà sense poder comptar amb Marc Pedraza, Sergi Serrano i Héctor Hevel, mentre que Isma Cerro serà dubte fins a última hora.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x