Guanyar per no perdre el tren

Les sensacions que està generant el Gimnàstic de Tarragona en aquest primer tram de campionat són agredolces. Una victòria, dos empats i una derrota és un gris bagatge per un equip que vol ascendir. Aquests resultats però, no corresponen amb el vist fins ara sobre la gespa.

El Nàstic de Tarragona és un equip sòlid,  generós en l’esforç i sobretot fiable en la parcel·la defensiva. Dos gols encaixats (un fruit d’un dubtós penal i un altre en el temps de descompte davant el Prat) són una clara mostra de l’exposat anteriorment. Aquesta fiabilitat defensiva però no va de la mà en l’aspecte ofensiu. Tres gols en els quatre partits disputats són el principal llast d’aquest equip. Homes com Gerard Oliva, Pedro Martín o Fran Carbià no estan responent a les expectatives que la seva qualitat individual genera. El cas de Gerard Oliva és significatiu, com bé va explicar el de Riudecanyes en una recent entrevista radiofònica.

La visita de l’Andorra (diumenge, 12:00 hores) serà una bona pedra de toc pels tarragonins, davant un conjunt que és colíder del campionat i que la temporada passada va emportar-se els tres punts de la seva visita al Nou Estadi per un contundent 0 a 3.

En mans de la davantera

Per aquest matx el tècnic Toni Seligrat no podrà comptar amb Marc Trilles, expulsat davant el Prat ni amb Lucas Prudhomme, convocat amb la selecció de Luxemburg. Fran Carbia ja recuperat de les molèsties físiques que patia ha entrenat amb normalitat durant aquesta darrera setmana i serà disponible pel tècnic de Torrent, al contrari que Pedro Martín, el qual tot i entrenar amb el grup els darrers tres dies, els metges decidiran a darrera hora la seva disponibilitat per l’enfrontament davant els andorrans tal i com ha confirmat el mateix Toni Seligrat en la roda de premsa d’aquest divendres a l’annex del Nou Estadi. El porter Wilfred sembla totalment recuperat però haurà de viure el partit desde la banqueta a causa de les bones intervencions de GonziCarlos Albarrán entrarà a l’onze inicial després de la sanció. Pol Domingo tornarà a la banqueta tot i el notable partit realitzat al Municipal de Sagnier.

De sumar els tres punts els granes es col·locarien provisionalment líders en solitari del subgrup a més de guanyar la particular “lligueta” davant un dels a priori galls de la categoria. Així doncs Seligrat podria alinear d’inici a Gonzi, Carlos Albarrán, Jesús Rueda, Álex Quintanilla, Joan Oriol, Javi Ribelles, Fran Miranda, Javi Bonilla, Brugui, Pol Ballesteros i Gerard Oliva.

Un rival mermat

El rival dels granes, viatja a Tarragona sense la presència de futbolistes determinants com el màxim golejador dels del Principat, Héctor Hevel qui amb tres gols s’està erigint com el protagonista del conjunt tricolor. Loureiro, Ismael Ferro i Serrano també seran baixa pel partit davant els tarragonins. Una victòria i tres empats situen als andorrans com a colíders del subgrup i l’únic equip que encara no ha perdut cap enfrontament aquesta temporada, estadística que els visitants buscaran ampliar per tal d’afiançar-se a la part noble de la taula classificatòria.

L’entrenador Nacho Castro podria alinear d’inici a Miguel Bañuz, Pau Martínez, Adri Vilanova, Mickaël Gaffoor, Borja Herrera, Rai Marchán, Martí Riverola, David Martín, Rubén Bover, Carlos Martínez i Rubén Enri.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x