Toni Seligrat: “Aquesta setmana no ens escombraran i menys al nostre camp”

L’entrenador del Nàstic, Toni Seligrat, ha comparegut davant els mitjans de comunicació aquest divendres, un cop finalitzada la sessió d’entrenament matinal, per analitzar la prèvia del partit d’aquest diumenge davant l’Andorra.

Necessitat de victòria: “Hi ha una sèrie d’aspectes que es donen aquesta setmana que fan una mica més important la victòria. Hi ha el tòpic que amb la victòria fas bo l’empat. Juguem a casa i nosaltres hem de ser un equip guanyador i poderós, ens hem de sentir molts forts a casa i el rival també ha de sentir que d’aquí no es pot treure res. La setmana següent parem, i això fa important que aquesta setmana sumem els tres punts. Som un equip que necessitem guanyar cada diumenge, i més a casa”.

Com veu a Gerard Oliva: “Va acceptar que no està bé però també va dir que faria gols, i en farà molts. Si només ens basem en el gol jo també podria estar descontent amb el Gerard, tots sabem que pot donar més de sí. Afortunadament el futbolista és alguna cosa més del que fa el diumenge, també és el que fa entre setmana. Ell amb tot el que no és gol i rendiment futbolístic està de 10. Pel motiu que sigui les coses no li estan sortint. Estem parlant d’un jugador “top” per a la categoria. Quan estigui bé voldrà dir que marca diferències, i de moment és un més amb el qual tampoc és que estigui tant malament. Ens aporta moltíssimes coses dins del camp apart del gol. En quatre partits en porta un, no està malament la mitjana. Però en farà més, no us preocupeu”.

Baixes per diumenge: “És una mica incògnita, no sabem si Pedro Martín estarà bé. Porta tres dies treballant al camp i cada dia fent una mica més. Segons el doctor pot arribar per diumenge. Els que no arriben segur són Trilles i Lucas, que està amb la selecció. Espero tenir a tota la resta”.

Cal ser especialment agressiu al Nou Estadi?: “Sí. El Barça i el Madrid mai seran campions si no ho guanyen tot al Camp Nou o al Bernabéu. Nosaltres volem ser campions i a casa s’ha de guanyar. Tenim la particularitat que la primera fase és molt curta i t’exigeix estar entre els tres primers. Sembla que no pots fallar, però sí que pots. Difícilment un equip guanya dos partits seguits, imagina’t si en guanya tres; però és molt difícil. Som el Nàstic, juguem a casa i hem de guanyar sí o sí”.

Terme mig i nervis a l’afició: “En teoria jo havia d’estar preocupat perquè no havíem guanyat les dues primeres jornades; a la tercera guanyem i ja he d’estar despreocupat; empatem al Prat i no estic preocupat, però torna la preocupació. És el nostre dia a dia i és el que hi ha al nostre club, que és d’altes exigències. Això particularment em motiva, no m’agrada perdre mai i menys aquí”.

Què espera de l’Andorra: “No han perdut encara, que és molt difícil en aquest grup. A la mínima que et despistes, inclús fent les coses bé, pots perdre. Arriben en bon moment de forma, són un pressupost exigent de la categoria on els propietaris han fet un esforç important per arribar al futbol professional i tenen jugadors de moltíssima qualitat. En teoria és un rival a batre que ve a casa. Amb tots els respectes del món ja avanço que no ens escombraran aquesta setmana i menys al nostre camp. M’agradaria dir que ho farem nosaltres, però tampoc puc perquè són un grandíssim equip. D’escombrades aquesta setmana no n’hi haurà al Nou Estadi”.

Futbolísticament és més fàcil jugar contra l’Andorra?: “A mi particularment m’agrada molt més, m’agrada jugar contra equips que venen de tu a tu que és com espero que vingui l’Andorra. Quan tens rivals de més nivell saps que tothom està amb els sis sentits connectats, i això pel nostre equip és boníssim”.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x