El Juvenil A s’estrena a casa davant el nouvingut Sabadell

Enllaçar dues victòries seguides a la Divisió d’Honor és un repte molt difícil d’assolir per l’exigència de la categoria, més per a un club de l’entitat del Nàstic, que ha de fer front a algunes de les millors pedreres i acadèmies del futbol estatal. Enguany, el nou format de la competició li ha permès esquivar a bona part dels equips més poderosos amb els quals competeix habitualment, i és una oportunitat que no vol deixar escapar. Per ratificar les seves intencions, enllaçar dues victòries en el mateix nombre de partits seria una targeta de presentació immillorable. El Sabadell, el primer rival que visita l’annex del Nou Estadi, intentarà apartar als grana del seu objectiu.

El Juvenil A afronta el partit amb la voluntat de posar la primera pedra del que ha de ser el seu fortí, on ha de sumar el màxim de punts possible si vol optar a una de les dues places per disputar la Copa del Rei –o tres, en funció dels punts que aconsegueixi. La victòria en la jornada inaugural davant el Jabac i Terrassa li ha permès iniciar amb bon peu el campionat, però el triomf contra els egarencs “perdria tot el valor si no som capaços de sumar els 3 punts a casa”, ha assegurat el tècnic Daniel Vidal en declaracions a Portal Grana.

El Sabadell va estrenar-se amb un empat contra el Olivar (1-1) amb un golàs de lliure directe de Gabriel Guasachs. Els arlequinats són un dels nouvinguts  a la màxima categoria del futbol juvenil, i el fet que el primer equip hagi ascendit a Segona Divisió “li ha permès tenir més recursos per reforçar aquelles posicions on creien que estaven més limitats”, explica Daniel Vidal. El tècnic tarragoní espera un rival que voldrà ser “protagonista i que pressionarà ben amunt” per intentar robar a prop de la porteria rival sota les directrius del mateix tècnic que el curs anterior, Miquel Llado.

El partit entre el Juvenil A i el Sabadell es disputa aquest dissabte, a les 11.30h, a l’annex del Nou Estadi de Tarragona. Els aficionats grana el podran seguir en directe a través de la plataforma digital de la Federació Catalana de Futbol.  

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P