Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor

Foto: Gimnàstic de Tarragona

El porter grana Wilfred es perdrà els propers dos compromisos lliguers amb el Nàstic. L’andalús es va lesionar en un entrenament previ al matx contra el Llagostera, fet que li va impedir participar a l’eliminació del Nàstic a la Copa Federació.

El de Los Palacios y Villafranca pateix una lesió fibril·lar a l’adductor de la cama dreta i estarà fora de combat entre dues i tres setmanes, tal i com va informar el club en un comunicat mèdic emès a la web oficial aquest passat dilluns.

D’aquesta manera Gonzi ocuparà amb tota probabilitat la porteria aquest proper diumenge davant de l’Olot al Nou Estadi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x