La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles

Foto: Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic va aconseguir sumar aquest passat diumenge davant el Badalona el primer punt de la temporada. Han hagut de passar dues jornades perquè els homes de Toni Seligrat estrenin el casiller a una classificació encapçalada per Espanyol B i Badalona, que sumen 4 punts.

Malgrat tot, i després de 180 minuts disputats a la competició domèstica, s’evidencia la falta de gol a les files tarragonines. I és que els granes encara no han estat capaços d’anotar cap diana enfront Barça B i Badalona.

Amb Roger Brugué com a peça de referència a la zona ofensiva, els principals dubtes de la parròquia se centren ara en Gerard Oliva i Pedro Martín, cridats a ser els principals golejadors d’enguany.

La falta de gol d’ambdós jugadors és evident. Especialment preocupant la de Martín: l’ex jugador del Lleida Esportiu no marca des del desembre del 2019 i l’afició comença a neguitejar-se amb el seu rendiment.

En una situació semblant es troba Gerard Oliva: el de Riudecanyes, a qui no li van senyalar un clar penal davant el Barça B, tampoc mulla des del passat mes de febrer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x