La ciutat esportiva, en punt mort

El projecte de la ciutat esportiva del Nàstic està en punt mort. El Pla de Millora Urbana PMU 34, denominat ‘Gimnàstic de Tarragona-Arrabassada’ que depèn de l’ajuntament de la ciutat segueix sense tirar endavant després d’haver estat aprovat inicialment el passat mes de febrer. Així ho ha assegurat el president del club, Josep Maria Andreu, en l’entrevista concedida a Tarragona Ràdio.

El pla afecta 124.000 m² ubicats entre la rotonda de la Via Augusta, la ITV i els terrenys del Nàstic, on es contempla la construcció de 550 habitatges. El cub i el consistori són els propietaris majoritaris dels terrenys amb un 45% d’aquests cadascun, mentre que el 10% restant és de particulars. Amb tot, des de la Budallera necessiten que es desencalli el projecte per disposar dels ingressos econòmics suficients per construir la ciutat esportiva de Camp Clar, al costat de l’Anella Mediterrània.

Cal recordar que el Nàstic va rebre la concessió dels terrenys a finals de 2018 després de pagar una fiança de 40.000 euros a l’Ajuntament, i l’objectiu era iniciar les obres abans de finalitzar la temporada esportiva. El club pretenia invertir 2,5 milions d’euros en el projecte, una inversió que ara mateix és inviable després del descens a Segona B.

En l’entrevista a Tarragona Ràdio, Josep Maria Andreu ha manifestat la decepció de la junta directiva envers aquesta qüestió i ha assegurat que tenen “altres alternatives per construir la ciutat esportiva fora de Tarragona”. Si en el termini de tres o quatre mesos no s’ha avançat en el PMU 34, “haurem de prendre una decisió que no ens agradarà” per millorar les condicions del futbol base, ha sentenciat.

Actualment, el futbol base del Nàstic compta amb més de 500 futbolistes i un únic camp d’entrenament, el de l’annex del Nou Estadi. Per això, molts dels equips del planter han de desplaçar-se als barris de la ciutat o altres municipis de la contornada per poder entrenar-se. Una situació que no correspon a la magnitud de l’entitat.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P