Començar amb bon peu

Foto: Gimnàstic de Tarragona

El Barça B és la primera pedra en el camí de l’ascens del Gimnàstic de Tarragona . Blaugranes i granes es veuran les cares diumenge a partir de les 18h a l’estadi Johan Cruyff.

Toni Seligrat, en quarentena

Segons ha informat el club en un comunicat emès dissabte al matí, l’entrenador grana es troba actualment en quarentena al ser contacte estret d’un positiu per COVID-19. El tècnic del Nàstic, el qual és assimptomàtic i ha donat negatiu en la prova PCR realitzada divendres a la expedició que ha de viatjar a Barcelona diumenge, haurà de passar deu dies de quarentena tal i com marquen les autoritats sanitàries. Per aquest motiu Joma, segon entrenador del Club Gimnàstic, assumirà les funcions de Seligrat temporalment i per tant s’asseurà a la banqueta visitant de l’estadi Johan Cruyff.

Les novetats de Toni Seligrat

L’entrenador de Torrent ha presentat diverses novetats en les seves alineacions al llarg de la pretemporada. L’aturada per la COVID-19 i la a priori bona planificació a la secretaria tècnica han permès als tarragonins gaudir d’una pretemporada llarga, la qual cosa ha facilitat que Toni Seligrat experimenti en les alineacions.

L’inamovible 4-4-2 ha deixat pas a un 4-3-3 més fluït. Javi Bonilla i la seva precisió a l’hora d’executar la pilota aturada és la principal arma ofensiva davant equips que aglutinen tanta possessió com en un principi tindrà el filial barcelonista. Els nous fitxatges tindran protagonisme immediat en un equip confeccionat sense cap gènere de dubte per aconseguir el somiat retorn a la lliga de futbol professional.

Thomas Amang serà l’única baixa dels de Tarragona i és que el futbolista camerunès arrossega molèsties musculars, per la qual cosa es perdrà l’estrena dels granes al campionat de lliga. Un possible onze del Nàstic podria ser el format per Wilfred, Carlos Albarrán, Joan Oriol, Marc Trilles, Jesús Rueda, Javi Ribelles, Fausto Tienza, Javi Bonilla, Brugui, Pedro Martín i Gerard Oliva.

Sense cartera mana la pedrera

Per la seva part el rival dels granes, el Futbol Club Barcelona “B”, afronta una temporada immers en la greu crisi institucional i financera que pateix el club. Aquest fet però, no ha impedit al filial blaugrana situar-se com un dels deu equips del futbol estatal que més han gastat en aquest mercat de fitxatges.

El tècnic García Pimienta no podrà comptar amb Ferran Sarsanedas, lesionat de gravetat. La inexperiència dels joves futbolistes blaugranes els pot passar factura davant un rival replet de futbolistes amb experiència a la categoria de bronze del futbol estatal. Un possible onze local seria el format per Carevic, Mingueza, Ramos, Arnau Comas, Solano, Jandro Orellana, Ilaix Moriba, Matheus Pereira, Konrad de la Fuente, Maia i Nils Mortimer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor
Ni amb Trilles ni amb el joc de Seligrat
La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments