Pérez Muley, l’àrbitre per al primer partit de lliga

UCAM CF

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) va publicar ahir el llistat d’àrbitres que xiularan la primera jornada de Segona Divisió B. En el cas del Nàstic, que visitarà diumenge a les 18h l’estadi Johan Cruyff per enfrontar-se al FC Barcelona B, Sergio Pérez Muley serà l’encarregat de dirigir-lo.

Pérez Muley és un col·legiat madrileny de 37 anys i que dirigeix partits a la categoria de bronze del futbol estatal des de la temporada 2012/13. En total, ha arbitrat 102 enfrontaments de lliga i ha mostrat 584 targetes grogues i 32 vermelles, amb una mitjana de 5.73 grogues i 0.31 vermelles per partit.

La temporada passada, la 2019-20, va xiular 10 partits i, del grup tercer de Segona Divisió B en va dirigir tres. El Villarreal B 1-3 Lleida, el Llagostera 1-0 Olot i el València Mestalla 1-2 Castellón.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor
Ni amb Trilles ni amb el joc de Seligrat
La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments