L’estrena de la Pobla, ajornada

Fotografia: CF Pobla de Mafumet.

La Federació Catalana de Futbol ha decidit ajornar el partit entre el CF Pobla de Mafumet i el CP San Cristóbal, que estava previst per diumenge al migdia al Municipal de la Pobla. La disputa del duel corresponent a la primera jornada de Tercera Divisió haurà d’esperar després de detectar-se un cas de coronavirus a la plantilla de l’equip egarenc.

El San Cristóbal va comunicar dijous la detecció d’un jugador positiu dins el seu primer equip, i va demanar a la FCF i a la Federació Espanyla de Futbol l’ajornament de la primera jornada. Així doncs, la Federació Catalana va optar per deixar per més endavant la disputa d’aquest partit. El filial del Nàstic i el San Cristóbal hauran d’esperar per estrenar-se en el nou curs.

En la segona jornada del grup 5A de Tercera, la Pobla de Mafumet visitarà el camp del Santfeliuenc.

Dues incorporacions més

En els darrers dies, el club pobletà ha anunciat dos fitxatges per completar la plantilla. Tots dos jugadors reforçaran la línia ofensiva de l’equip. Carlos Martínez arriba procedent del Girona FC mentre que Óscar Gómez ho fa del RCD Espanyol.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor
Ni amb Trilles ni amb el joc de Seligrat
La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments