El Nou Estadi continuarà tancat al públic, com a mínim, fins al novembre

Foto: lapreferente.com

El Nàstic haurà de fer marxar enrere i no podrà obrir el Nou Estadi al públic en el segon partit de lliga, tal i com tenia previst l’entitat grana.

En una reunió mantinguda aquest dijous al matí entre l’Ajuntament de Tarragona i les entitats esportives de la ciutat, s’ha decidit seguir en la línia de les mesures que el Procicat té activades i que des d’aquest passat dimecres s’han intensificat. D’aquesta manera el Nou Estadi no obrirà al públic, almenys, en els propers 15 dies.

Cal tenir en compte que el Nàstic ja havia preparat un protocol per permetre la tornada d’aficionats a l’estadi i que comptava amb el vist-i-plau del consistori tarragoní. Aquest hauria permès reobrir un 25% de l’aforament al fortí grana.

La suspensió de l’activitat esportiva no professional, el tancament dels bars i restaurants o la reducció dels comerços novament al 30% són algunes de les mesures que es començaran a aplicar aquest divendres després d’una nova onada de rebrots a Catalunya.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor
Ni amb Trilles ni amb el joc de Seligrat
La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments