La reobertura del Nou Estadi, en ‘standby’ i pendent de les noves mesures

Foto: Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic esperarà a conèixer les noves mesures per frenar l’augment de casos de coronavirus que la Generalitat pretén aplicar a Catalunya abans de fer pública la decisió de si finalment permet l’accés d’aficionats al Nou Estadi.

El club tenia previst explicar durant aquest passat dimarts 13 d’octubre el protocol que hauria permès als socis i aficionats del Nàstic a gaudir in situ del primer partit de lliga a Tarragona, previst pel proper 24 o 25 d’octubre contra el Badalona.

Aquesta situació va donar un gir inesperat durant la mateixa tarda de dimarts, quan les primeres informacions apuntaven a un enduriment de les restriccions al Principat tant en l’àmbit d’oci com en l’esportiu. En aquest sentit, la Unió de Federacions d’Esportistes de Catalunya, juntament amb el secretari general de l’Esport, ha comunicat la suspensió durant 15 dies de totes les competicions esportives no professionals.

Segons ha pogut saber PortalGrana.cat, des de la Budallera resten a l’expectativa de conèixer les noves mesures per acabar de prendre una decisió final pel que fa a l’accés d’aficionats.

A la ciutat, l’Ajuntament de Tarragona ha comunicat durant aquest dimecres que suspèn l’activitat artística que hi havia prevista durant el mes d’octubre al Teatre Tarragona, Teatre Metropol, Camp de Mart i Antiga Audiència.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor
Ni amb Trilles ni amb el joc de Seligrat
La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments