El Llagostera serà el pròxim rival a la Copa RFEF

UE Llagostera

El Nàstic ja coneix el següent rival a la Copa RFEF, on busca el seu bitllet per disputar la Copa del Rei. Aquest vespre s’han enfrontat al Municipal de Llagostera el Llagostera i l’Ejea, en un duel que ha finalitzat els 90 minuts amb empat a 1 i que s’ha decidit a la pròrroga, on els locals han establert el definitiu 2-1.

El primer en avançar-se en el marcador ha estat el Llagostera amb una diana de Guiu al minut 73, però la resposta ha arribat només dos minuts, quan Theo ha posat l’empat. A la primera meitat de la pròrroga, Dieste ha tornat a avançar els locals.

Així doncs, el Nàstic ja sap que haurà de derrotar al Llagostera per seguir viu en les aspiracions de disputar la Copa del Rei. En cas d’aconseguir derrotar als gironins, només restarà un partit per certificar la seva presència. Aquest darrer duel es jugarà contra el guanyador del partit entre el Platges Calvià i el Mar Menor. Els enfrontaments de la segona ronda està previst que es disputin el 29 d’octubre.

 

Twitter
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor
Ni amb Trilles ni amb el joc de Seligrat
La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments