El club permetrà l’accés de públic al Nou Estadi des del primer partit de lliga

Foto: Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic va comunicar el passat divendres a través del seu web oficial que permetrà l’entrada d’aficionats al Nou Estadi des del primer partit dels granes a casa, el proper dissabte 24 o diumenge 25 d’octubre (data encara per confirmar) davant el Badalona (jornada 2).

Segons l’entitat, aquesta treballa amb un protocol molt rigorós i específic i que donarà a conèixer aquest mateix dimarts 13 d’octubre.

El fet que el club superés durant la setmana passada la xifra de 5.000 abonats fa pràcticament impossible l’entrada de tots ells en un mateix partit i deixa entreveure que caldrà organitzar torns o llistes. De fet, en una reunió mantinguda entre el club i l’Ajuntament de Tarragona a finals del passat mes de setembre es va fixar el límit de l’aforament al Nou Estadi en un 25% (3.640 persones aproximadament).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor
Ni amb Trilles ni amb el joc de Seligrat
La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments