El gol mal anulat a Marc Trilles que podria haver avançat als granes abans del descans

Foto: Abel Ruiz

La jugada polèmica del partit entre l’Ebro i el Nàstic s’ha produït instants abans del descans. Una pentinada de cap de Javi Ribelles ha deixat sol al central Marc Trilles, que a la frontal de la petita i amb un potent xut de primeres ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Segons després l’àrbitre anul·lava l’acció al considerar que el defensa estava en fora de joc. Les imatges televisives, però, deixen clar que Trilles es trobava en posició totalment reglamentària i que el gol hauria d’haver pujat al marcador.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor
Ni amb Trilles ni amb el joc de Seligrat
La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments