El debut a la lliga contra el Barça B ja té data i hora confirmada

Foto: Nàstic de Tarragona

Els homes de Toni Seligrat ja coneixen l’horari del primer enfrontament de lliga d’aquesta nova temporada a Segona Divisió B. En la primera jornada els granes viatjaran a Barcelona per enfrontar-se al Barça B, matx que es disputarà el proper diumenge 18 d’ocubre a partir de les 18h.

El partit es jugarà a l’estadi Johan Cruyff a porta tancada i es podrà seguir en directe per Barça TV. El Nàstic va visitar aquest estadi en la segona jornada de la darrera temporada, sent el primer partit de competició domèstica a domicili. El matx va acabar amb un resultat de 2-2.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor
Ni amb Trilles ni amb el joc de Seligrat
La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments