El club confirma dos nous amistosos

El Nàstic fa oficial els dos propers partits de pretemporada contra el Atlético Levante i l'Espanyol B

El Nàstic ha fet oficial avui dilluns dos nous partits per aquesta setmana de pretemporada, els dos seran a porta tancada, però com a novetat, es podran seguir en directe per la televisió pública del Camp de Tarragona TAC 12 TV a la TDT i per Internet. D’aquesta manera, tant socis com aficionats del Nàstic podran seguir els partits del conjunt grana.

El primer partit confirmat serà aquest dimecres 23 de setembre a les 16.30h al Nou Estadi, davant el Atlético Levante UD. Aquest cinquè amistós serà contra un rival del Grup 3 de la Segona Divisió B (Subgrup B).

El següent partit que s’ha anunciat serà contra l’Espanyol B, equip que comparteix subgrup amb el Nàstic, el proper dissabte 26 de setembre a les 17.00h al Nou Estadi.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P