Toni Seligrat: “L’objectiu mínim ha de ser la Segona B Pro”

El tècnic grana creu que encara falten dos o tres jugadors per arribar

L’entrenador del Nàstic es va sincerar aquest dimecres en una entrevista realitzada pel Diari Més. Seligrat ha explicat com ha viscut aquests darrers mesos, amb la pandèmia del coronavirus com a debat central de la societat.

En la part més personal, Seligrat explica que durant el confinament va estar centrat en la família, sobretot en la seva mare. El míster no enganya que li va sorprendre el confinament total.

Pel que fa a la vessant esportiva, el valencià creu que a l’actual plantilla encara li falten algunes peces, com un central i un migcampista ofensiu, i també considera que sobren jugadors. Seligrat no amaga que no compta ni amb Ferran Giner, ni amb Habran ni tampoc amb Jonathan Pereira, a qui el club continua buscant-los una sortida.

Pel que fa als objectius de la nova campanya, el tècnic considera que el Nàstic ha d’aspirar com a mínim a jugar la temporada vinent a la Segona B Pro. El màxim objectiu, diu, és el de l’ascens a Segona A.

Qüestionat pels que l’acusen de ser un tècnic defensiu, Seligrat respon que els qui ho afirmen no el coneixen, i afegeix que a la Segona B tenen èxit els equips que millor defensen.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments