Revolució a les xarxes arran de la incorporació de Firas Al-Ghamdi

Desenes d'aficionats àrabs donen suport al jove migcampista de 20 anys

La incorporació al primer equip del futbolista saudí Firas Al-Ghamdi ha causat furor a les xarxes socials del Nàstic. El jove de 20 anys continuarà exercitant-se amb el primer equip després de rebre l’aprovació de la secretaria tècnica del club, que ho va fer públic durant la setmana passada.

Un cop coneguda la notícia, les respostes d’aficionats àrabs a les piulades que el club grana publica a Twitter han crescut de manera notable en els darrers dies. Molts dels missatges dónen suport al jove jugador, que anteriorment va jugar al Al-Ahli Dschidda.

Fins i tot l’escola de desenvolupament de futbolistes on s’ha format el migcampista va realitzar un vídeo amb imatges d’Al-Ghamdi entrenant amb el primer equip grana.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments