El Nàstic perd el segon partit de pretemporada (3-1)

Javi Bonilla ha marcat pels grana; Dembelé, Griezmann i Coutinho han marcat per un Barça on Messi ha estat titular

El Nàstic no ha pogut superar al rival més fort d’aquesta pretemporada. La diferència entre els dos equips és molt gran, però ni el rebombori pel cas Messi ni el fluix estat físic del Barça han permès que el Nàstic hagi pogut guanyar el segon partit de pretemporada. Tot i això, els grana han tingut trams del partit on han deixat bones sensacions, com ha estat al final de la primera meitat.

Al principi de partit han estat nerviosos. Se’ls ha notat tous en defensa i desencertats en atac en el moment de construir una acció de futbol combinatiu. De fet, el primer gol dels blaugrana ha arribat després d’una mala acció defensiva, on Marc Trilles no ha estat prou contundent per rebutjar la pilota i Albarrán ha perdut la marca de Dembelé, qui ha superat a Wilfred –qui estrenava titularitat amb el Nàstic-.

Nàstic de Tarragona

El gol ha pujat molt aviat al marcador, al minut 4, i això ha condicionat l’inici de partit. El Barça s’ha fet més dominador de la pilota i tretze minuts més tard ha arribat el segon dels locals. Un penal que ha fet Ribelles a Piqué quan aquest s’escapava per rematar un córner. Penal clar que Messi ha cedit a Griezmann per superar al porter del Nàstic.

Els grana han tingut com a protagonista a Brugué i Amang per bandes. Els dos acompanyaven a Oliva en un atac de 4-3-3 i han jugat a cama canviada. Això ha provocat que els dos hagin estat els més actius de l’atac. El jugador africà ha estat qui ha tingut la primera ocasió dels grana, al minut 28 de partit, amb un xut que ha buscat el pal llarg de la porteria de Neto i ha marxat fora.

Nàstic de Tarragona

Arriba el gol de Javi Bonilla

El Nàstic ha acabat la primera meitat amb un ritme molt alt. Els jugadors del Barça, que han començat la pretemporada fa poques setmanes, han notat el mal estat físic. I el gol de Javi Bonilla a la mitja hora de partit tampoc ha ajudat. El jugador, qui ha jugat d’interior en comptes del lateral, ha engaltat un bon xut amb l’esquerra que sorprenia Neto, qui s’ha quedat quiet.

Aquí han començat bons moments del Nàstic, que s’han cregut amb possibilitats de poder empatar el partit. Una paret d’Amang amb Tienza ha fet que el jugador africà hagi tingut un mà a mà amb el porter blaugrana que ha pogut aturar.

Totes les opcions de poder-se apropar al marcador s’han esvaït als cinc minuts del segon temps. Una bona passada de De Jong a la banda dreta ha permès a Semedo centrar i la pilota ha donat a les mans de Joan Oriol. L’àrbitre ha xiulat penal i Coutinho, qui torna a jugar amb el Barça després de guanyar la Champions League, ha marcat enganyant a Gonzi.

El jove porter ha jugat la segona meitat i no ha evitat el gol, però sí que ha fet dues aturades molt bones. Una en els primers minuts amb una mà forta i dura avall; i una als minuts finals amb un mà a mà amb Konrad i Braithwaite.

Nàstic de Tarragona

Seligrat continua fent proves

Com és normal a la pretemporada, l’entrenador ha provat diferents posicions i sistemes durant el partit. Ha tornat a apostar per un 4-3-3 en atac i un 4-1-4-1 en atac, amb Ribelles com a jugador per darrere del pivot que formaven Tienza i Bonilla. A la segona meitat, Ribelles ha jugat un temps de central, com ja va fer contra l’Horta.

També han estrenat posicions de diversos jugadors com Guiu, qui ha jugat de lateral dret i esquerre; Albarran, qui ha jugat els 90 minuts, ha actuat de central i Martín ha tornat a jugar a la banda. També ha jugat Pol Prats de lateral dret i Grifell, nou fitxatge de la Pobla per aquesta temporada, ha tornat a jugar de central amb el primer equip.

Aquestes proves continuaran al pròxim partit del Nàstic d’aquesta pretemporada. Serà el dimecres dia 16 de setembre a les 18:30 hores al Nou Estadi contra el Zaragoza. El partit serà, com és d’esperar, a porta tancada.

Fitxa tècnica

FC Barcelona: Neto (Iñaki Peña, min. 46); Roberto (Semedo, min. 46), Piqué (Cuenca, min. 46), Lenglet (Araujo, min. 46), Jordi Alba (Firpo, min. 46); Busquets (De Jong, min. 46), Aleñá (Riqui Puig, min. 46), Pedri (Coutinho, min.46); Dembelé (Konrad, min. 46), Messi (Tincao, min. 46), Griezmann (Braithwaite, min. 46)

Gimnàstic: Wilfred (Gonzi, min 46); Joan Oriol (Guiu, min. 75), Marc Trilles (Pedro Martín, min. 46), Rueda (Miranda, min. 75), Albarran; Ribelles (Lucas, min. 75), Fausto Tienza (Grifell, min. 59), Bonilla (Pol Prats, min. 88), Brugui (Joel Lasso, min. 59), Amang (Ballesteros, min. 59); Oliva (Carbia, min. 59)

Àrbitre: Albert Ávalos Martos Targetes: pels locals, Busquets (min. 20); pels visitants, Brugui (min. 12), Bonilla (min. 36)

Resultat: 3-1 Gols: 1-0 Dembelé (min. 4); 2-0 Griezmann (min. 17); 2-1 Javi Bonilla (min. 29); 3-1 Coutinho (min. 50)

Incidències: Segon partit corresponent a la pretemporada del Nàstic de la temporada 2020/21 jugat al Johan Cruyff a porta tancada.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments