Empat, dubtes i paciència (0-0)

El Nàstic s'estrena anant de menys a més davant l'Horta de Víctor Valdés

El Nàstic 2020/21 ja està en marxa. Els granes han empatat a zero en el seu debut de pretemporada aquest dimecres al Nou Estadi davant l’Horta en un partit a porta tancada.

El matx ha servit per veure algunes de les noves cares de la temporada; els nouvinguts Joan Oriol i Gonzi han saltat d’inici, estrenant-se d’aquesta manera amb la samarreta grana.

Seligrat ha sortit d’inici apostant per joves com Bernat Guiu o els debutants Gonzi i Joan Oriol. Malgrat no generar gaire perill, els barcelonins han estat però els clars dominants de la primera meitat.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Els homes dirigits per Víctor Valdés no s’han deixat intimidar pel canvi de categoria i han buscat la porteria de Gonzi amb intermitència. De fet, un xut al pal del visitant Víctor Bertomeu al minut 29 hauria pogut avançar als de la ciutat comtal.

A la represa, Toni Seligrat ha decidit canviar l’equip sencer i donar entrada al debutant Marc Trilles i altres jugadors cridats a ser importants enguany com Gerard Oliva, Pol Ballesteros i Thomas Amang. Aquest canvi de peces ha sorgit efecte i el conjunt grana clarament s’ha anat fent l’amo i senyor del matx.

Thomas Amang ha disposat d’una bona ocasió al minut 67 per avançar al Nàstic després de quedar-se sol davant del porter, però el seu xut ha estat desviat a còrner. I cinc minuts més tard, Pol Ballesteros ha buscat una rosca a la frontal de l’àrea petita que ha acabat marxant fora per ben poc. Les internades per la banda del de Vilassar de Mar s’han acabat convertint en tònica habitual a falta de mitja hora pel final.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Fausto Tienza i Bonilla, en una doble acció de perill al 78, també ho han intentat. Finalment els dos equips han signat les taules en un duel on el Nàstic ha evidenciat encara falta d’idees i de to físic.

Seligrat ja pensa en el segon partit de preparació, aquest proper dissabte (19h) davant el Barça a l’estadi Johan Cruyff.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments