El futbol torna al Nou Estadi…sis mesos després

El Nàstic disputarà aquest dimecres a les 18h el primer amistós de la temporada

Després de sis mesos sense competir, el Nàstic tornarà a jugar un partit i ho farà aquest dimecres, a partir de les 18h al Nou Estadi. Això sí, els aficionats encara no podran anar al camp i ho hauran de seguir des de la distància.

El rival dels grana serà l’Horta de Víctor Valdés, que va estrenar-se a la banqueta el passat dissabte, 5 de setembre, amb derrota contra el Viladecans (0-2). Aquells que segueixin el filial del Nàstic coneixeran bé a l’Horta, un dels rivals de la Pobla en la lluita per l’ascens a Segona Divisió B. La temporada passada, el conjunt barceloní va finalitzar la lliga de Tercera en 10ª posició, amb 39 punts, per darrere de la Pobla, que va acabar vuitè amb 45 punts.

El rival del primer amistós del Nàstic està patint molts canvis respecte a l’any anterior, ja que Víctor Valdés ha canviat força coses respecte al que proposava l’anterior tècnic, Raúl Matito, que va encarregar-se de suplir a Nacho Castro, que a mitja temporada va fitxar per l’Andorra. En el primer partit de pretemporada de l’Horta, Valdés va escollir un 4-2-3-1 i, respecte a la temporada anterior, l’únic futbolista que va sortir a l’onze inicial va ser David López. Pel que fa al sistema, ben aviat va decidir canviar al 4-3-3.

Pel que fa al joc que va exhibir l’Horta en el duel contra el Viladecans, conjunt de Primera Catalana, va ser un joc de combinació, de possessió amb sortida des de darrere amb l’ajuda del pivot i la pujada dels laterals per guanyar espai. Tot i el resultat de 0-2 en contra, els de Valdés van oferir un bon joc combinatiu i no va ser fins a la segona part quan els visitants van posar-se per davant en el marcador. Minuts més tard, l’Horta es va quedar amb un home menys i el Viladecans va aprofitar per fer el segon gol.

Encara que l’Horta es troba actualment una categoria per sota del Nàstic, els tarragonins no tindran un rival fàcil en el primer amistós de la temporada i servirà per veure en quin estat es troben els futbolistes dirigits per Toni Seligrat i quins són els conceptes que ja han aconseguit assimilar, així com saber quin és el rendiment que poden oferir les cares més noves com WilfredGonzi, Oriol i Trilles.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P