L’onze inicial de Toni Seligrat va agafant forma

El valencià podria apostar pel 4-4-2 com a sistema tàctic

Després d’anunciar les incorporacions de Joan Oriol i Marc Trilles, Toni Seligrat continua sumant peces per confeccionar l’onze de la temporada 2020/21.

El tècnic valencià comptarà, de moment, amb cinc cares noves per intentar assolir l’ascens a la Segona Divisió A, a les que cal afegir les continuïtats de Fran Carbià i Fausto Tienza.

A la porteria l’entrenador del Nàstic podria decantar-se per l’experiència de Wilfred.

La defensa és sense cap mena de dubte l’apartat amb més novetats. Carlos Albarrán parteix amb més opcions de repetir titularitat.

Jesús Rueda i el nouvingut Trilles seran a priori els escollits a l’eix de la defensa, amb Joan Oriol molt presumiblement guanyant la partida a Javi Bonilla, tot i que aquest darrer no té garantida la seva continuïtat al club i podria fer les maletes rumb a Soria.

Fausto Tienza i Fran Miranda podrien formar un centre del camp rocós, tot i que la incorporació d’un migcampista de tall ofensiu podria provocar que un dels dos iniciés el partit des de la banqueta.

Brugui i Fran Carbià, per la seva part, serien els encarregats d’aportar el granet de qualitat a la zona de tres quarts, amb el gironí actuant d’enllaç de la parella atacant, que novament serà la formada per Gerard Oliva i Pedro Martín.

Finalment, homes com Pol Ballesteros tindran protagonisme al llarg d’una temporada que es preveu més llarga de l’habitual.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments