El club necessita alleugerir la plantilla

L'arribada de Marc Trilles fa que se superi el nombre fitxes majors de 23 anys permeses

El Gimnàstic de Tarragona s’ha de centrar ara en alleugerir la plantilla abans que finalitzi el període estival del mercat de fitxatges, que enguany s’ha allargat fins al 5 d’octubre a causa de la pandèmia del coronavirus, que ha obligat a endarrerir el termini de les diferents competicions que encara estaven en joc.

Els grana han de fer forat a l’equip perquè amb l’arribada de Marc Trilles ja són 17 els futbolistes majors de 23 anys que, actualment, encara tenen nòmina al Nàstic, un més del permès.

Les sortides de Bernabé, Javi Márquez, Juan Rodríguez i David Goldar han deixat buides quatre fitxes majors de 23 anys que han estat ocupades per Wilfred, Tienza, Carbia i Joan Oriol, que s’uneixen a Jesús Rueda, Javi Bonilla, Carlos Albarrán, Fran Miranda, Javier Ribelles, Pol Ballesteros, Roger Brugué, Ferran Giner, Romain Habran, Gerard Oliva, Pedro i Jonathan Pereira, que omplen les 16 fitxes permeses a Segona Divisió B per futbolistes majors de 23 anys.

A aquesta llista, ara cal sumar-li Marc Trilles i, per tant, com a mínim, un dels futbolistes citats anteriorment haurà de marxar de Tarragona, tot i que n’haurà de ser més d’un perquè el club continua cercant un o dos migcampistes que ajudin a fer un salt de qualitat a l’equip.

Així les coses, a començaments de pretemporada el Nàstic va apartar de l’equip a Juan Rodríguez, Ferran Giner, Romain Habran i Jonathan Pereira amb l’objectiu que busquessin un nou club on continuar la seva carrera. D’aquests, l’únic que va fer la feina va ser Juan Rodríguez, que ha fitxat pel San Fernando. Les sortides dels altres tres futbolistes continuen molt estancades, ja que ningú vol abandonar l’entitat sense que aquesta li aboni la totalitat o bona part del salari que encara tenen pendent, ja que els seus contractes no finalitzen fins a la temporada vinent.

Per la seva banda, el Nàstic no està disposat a pagar aquesta quantitat de diners, ja que no pot permetre’s aquesta despesa en el capítol de sortides si després vol portar jugadors que marquin la diferència. A més, Ferran Giner ha estat reincorporat amb l’equip recentment, tot i que el club continua convidant-lo a marxar.

Per aquest motiu la direcció esportiva es troba centrada en el capítol de sortides per evitar que enguany succeeixi el mateix que la temporada passada, quan Lolo Plá va quedar-se sense fitxa perquè no comptava pel club però tampoc va trobar cap sortida.

Així doncs, els tarragonins necessiten donar de baixa a Romain Habran i Jonathan Pereira, com a mínim, per fer lloc a Marc Trilles i a un dels migcampistes que darrerament estan sonant amb força com són Fullana i Araujo.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments