L’equip tornarà a la feina el proper dilluns 3 d’agost

Hi haurà tres o quatre partits de pretemporada contra rivals de categoria superior

El Nàstic 2020/21 es posarà en marxa a partir de la setmana vinent. Després de gairebé vuit mesos d’inactivitat per la pandèmia del coronavirus, els homes de Toni Seligrat tornen als entrenaments.

Durant el proper dilluns 3 d’agost jugadors i components del cos tècnic se sotmetran a tests PCR de coronavirus. Serà només dos dies després, a partir de dimecres i un cop es tinguin els resultats de les proves, quan l’equip tornarà a trepitjar la gespa de l’annex del Nou Estadi.

Segons ha explicat el president del club, Josep Maria Andreu, durant la presentació de la nova campanya d’abonaments, la intenció del Nàstic és realitzar la pretemporada a Tarragona, tot-hi que no es descarta desplaçar-se durant uns dies a una altra localitat per cohesionar l’equip.

També està previst disputar tres o quatre partits de pretemporada al Nou Estadi davant de rivals de categoria superior.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments