“Arranquem junts”: el club presenta la campanya d’abonaments 2020/21

Es mantenen els preus de l'anterior campanya

El departament de màrqueting del Nàstic ha presentat aquest dijous al migdia la nova campanya d’abonaments de la temporada 2020/21, que el club afrontarà a la renovada Segona Divisió B.

Amb el lema “Tu ets el motor del Nàstic, arranquem junts” l’entitat tarragonina pretén, com a mínim, mantenir els prop de 5.500 socis amb els què comptava durant la temporada anterior.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

La nova campanya manté els mateixos preus de l’any passat: 240€ a Tribuna, 160€ a Preferent, 120€ als Gols i 60€ a la grada jove.

Per compensar als socis que no van poder gaudir dels darrers sis partits de lliga al Nou Estadi durant la temporada passada després de l’ajornament de la competició pel coronavirus, el Nàstic regalarà un segon carnet amb el que es podrà accedir a l’estadi durant tota la primera fase de la lliga (9 partits).

Una de les principals novetats d’enguany és que tots aquells que renovin el seu carnet tindrien garantit l’abonament de cara la temporada 2021/22, sempre que l’equip aconseguixi l’ascens a la Segona Divisió A.

Per tal de poder seguir els partits que es juguin lluny de Tarragona també s’oferirà, de manera gratuïta, una subscripció a la plataforma d’streaming Footters a tots els socis que ho demanin.

Les renovacions es podran dur a terme a partir del proper dijous 20 d’agost, a les oficines del Nou Estadi de dilluns a divendres de 9h a 13:30h i de 16h a 19h.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P